MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎMPREUNĂ CU POLIȚIA LOCALĂ

MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎMPREUNĂ CU POLIȚIA LOCALĂ

,,Luăm toate măsurile, la nivelul orașului, pentru a împiedica răspândirea infecțiilor cu COVID-19 și verificăm permanent, cu ajutorul Poliției Locale, prezența la domiciliu a persoanelor izolate.

Doar în ultimele 24 de ore, am inspectat 126 locații, unde am găsit 321 persoane aflate în izolare voluntară, iar pentru 7 persoane în vârstă s-a realizat aprovizionarea cu alimente, împreună cu Direcția de Asistență Socială.

Este asigurată protecția la cele două centre de carantină și la Spitalul Judetean de Urgență Drobeta Turnu Severin, în timp ce în dispozitiv comun cu Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți sunt angrenate 17 echipaje de poliție locală, dintre care 14 echipaje de ordine publică și 3 echipaje de circulație rutieră.

Poliția Locală desfășoară în această perioadă, în intervalul orar 19.00- 22.00, misiuni de avertizare sonoră a populației, prin mesaje care îi sfătuiesc pe severineni să rămână în case.

Apelul meu este același: respectați normele de igienă, persoanele cu vârsta peste 65 de ani să rămână în casă, iar pentru ceilalți – nu părăsiți domiciliul decât dacă este strict obligatoriu, pentru urgențe medicale, aprovizionarea cu medicamente și hrană sau prezența la locul de muncă” a declarat primarul Marius Screciu

Comentarii