Candidatură surpriză din structurile ANAF la primăria comunei Căzănești

Premieră în județul Mehedinți. Coordonatorul structurii județene de insolvență (ANAF) va candida la primăria comunei Căzănești. Informația este confirmată de mai multe persoane din comuna Căzănești și ar fi o premieră pentru județul Mehedinți. Cine este Aurel Popescu, candidatul surpriză la comuna Căzănești?

Premieră în Mehedinți: Un angajat ANAF, va candida la alegerile locale!

Din informațiile noastre, Aurel Popescu provine dintr-o familie respectată în comună, tatăl său a ocupat funcții de conducere și a contribuit la construirea școlii din sat, a dispensarului, magazinului sătesc și alte edificii din comună. Mama sa a fost învățătoare și directoare la școala cu clasele I-IV din satul Valea Coșuștei.

Ar fi o premieră faptul că un angajat din structurile ANAF va candida la o primărie de comună din Mehedinți. Aurel Popescu a îndeplinit funcția de Șef de Percepție la Percepția Rurală Șișești, devenind apoi Percepția Rurală Căzănești, astfel administrând veniturile bugetelor locale pentru 7 comune încă din anul 1991. Apoi a îndeplinit funcția de inspector în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice timp de 12 ani.

Echipa noastră a aflat și de faptul că în perioada 2010-2012, Aurel Popescu a îndeplinit funcția de director în cadrul Administrației Finanțelor Publice a orașului Vînju-Mare, iar din anul 2012, acesta coordonează activitatea structurii județene de insolvență în cadrul ANAF.

Ce parere aveti despre candidatura a lui Aurel Popescu?

View Results

Loading ... Loading ...

*un singur vot pe IP

 

Comentarii