VIDEO Andra concert LIVE & Cruncky în Drobeta Turnu Severin cu ocazia aniversării a 9 ani de Carrefour

Turneul Live & Crunchy, organizat de Carrefour, ajunge in 11 orase si a inclus, la finalul acestei saptamani, si Drobeta Turnu Severin. Turneul vine cu o atmosfera inspirata de festivalurile de muzica, accentul fiind pus pe muzica buna si mancarea gustoasa, elemente importante care aduc oamenii impreuna. Cei trei piloni de baza si ingredientele evenimentelor Live & Crunchy sunt muzica buna, mancarea gustoasa si experiente frumoase petrecute alaturi de prieteni si familie. Showul a fost completat de artificii din confetti, jocuri de lumini, baloane gigant, dansatori si animatii proiectate pe ecranele imense. 

Cei prezenti au avut ocazia de a lua parte la demonstratiile de live cooking, care il au in centru pe Ciprian Ogarca, castigatorul Masterchef din 2014, care a folosit in prepararea produselor ingrediente de cea mai bună calitate, la preturi accesibile, care reflecta strategia Carrefour la nivel international – Act for Food. 
Dupa concertele desfasurate in Suceava, Iasi, Roman, Focsani, Baia Mare, Satu Mare, Braila si Drobeta Turnu Severin, turneul Carrefour – Live & Crunchy si Andra vor mai ajunge la Timisoara si Sibiu.

Tinerii au fost încântați de evenimentul organizat cu ocazia a 9 ani de activitate Carrefour în Drobeta Turnu Severinl. De asemenea, cetățenii au fost încântați și de secțiunea FOOD a evenimentului, unde au putut încerca Burgeri sau deserturi speciale.

Comentarii