Marius Screciu a finalizat discutiile cu unul dintre cei mai importanți tur operatori din Europa

Numărul turiștilor este într-o continuă creștere pentru Drobeta Turnu Severin. Primarul Marius Screciu a finalizat discutiile cu unul dintre cei mai importanți tur operatori din Europa, Karpaten Turism, astfel încât miile de turiști de la bordul acestor nave să viziteze cele două obiective importante ale municipiului, Cetatea Severinului și Muzeul Regiunii Porților de Fier.
Urmează ca firma Karpaten Turism să construiască un ponton în zona Piciorului Podului lui Traian, care va fi finalizat în primăvara anului 2020, iar toată zona de acces va fi amenajată cu fonduri de la Primăria Drobeta Turnu Severin.

“După ani de zile în care ne uitam cum trec navele de croazieră pe Dunăre, din 2020 acestea vor opri și în orașul nostru. Împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, am demarat procedurile de colaborare cu acest tour operator, astfel încât miile de turiști de la bordul acestor nave să viziteze cele două obiective importante ale municipiului, Cetatea Severinului și Muzeul Regiunii Porților de Fier” a precizat primarul Marius Screciu.

Comentarii