Cum poți face bani din Facebook? Tot ce ai nevoie este de o pagină și un site!

Dacă dețineți o pagină Facebook și un website, puteți aplica pentru programul FaceBook Audience Network. Website-ul trebuie să aibă un minim de vizitatori, iar pagina să aibă peste 50-100 de aprecieri. Pentru a putea verifica dacă pagina dumneavoastră este eligibilă pentru monetizare, puteți accesa link-ul facebook.com/instant_articles/signup. Procedura este relativ complexă, însă după finalizarea procedurii, puteți face bani din Facebook și vă puteți monetiza pagina.

Cum faci bani din Facebook?

Dacă pagina este eligibilă, trebuie să instalați modulul Instant Articles în website (WordPress). Imediat ce modulul este sincronizat cu pagina dumneavoastră, mai aveți nevoie decât să inserați codul primit în website. Durează aproximativ 15 minute pentru ca reclamele din Facebook să fie afișate pe website-ul dumneavoastră, iar la fiecare afișare sau interacțiune a vizitatorului, primiți bani. Adăugați metoda de plată, iar Facebook va factura suma totală în fiecare lună.

Dorești ca cineva să implementeze totul pentru tine?

VasPav IT Consulting te poate ajuta să implementezi toată procedura. Taxa se achită o singură dată și obțineți mentenanță pe viață. Pentru mai multe detalii legate de preț îi puteți contacta la adresa directorgeneral@vaspavitconsulting.ro sau www.vaspavitconsulting.ro

Comentarii